Gå til hovedindhold

"Holo" er en Open Source sammensætning. Gode ​​hovedtelefoner/højttaler anbefales for den bedste lytteoplevelse.

I et stykke tid tænkte jeg på, hvordan man kunne skabe en donut-lignende musikalsk form, som kældes toroid. Lytteren (agent, aktiv del af kompositionen) vil få 2 musikalske linjer spillet af 2 forskellige instrumenter, startende forrest, i samme højde med hovedet.

De 2 "punkter" vil snurre langsomt, spiraler rundt med en lille tidsforskydning (danner en dobbelt spole, eller netop en toroid, altså en lukket 3D løkke).

Dette vil fortsætte hele vejen rundt, først ned i venstre side, bagud, og så opad til øverste højre og tilbage til startspunktet.

Dette er repræsentationen af ​​de 2 membraner, som "holo" er lavet af, den ene grænseflade til "agenten" (lytteren) og den anden til den ydre verden.

Under alt dette vil et meget lavfrekvens "drone"-lignende lydmønster ("drone" betyder "lydmåtte") følge med, der ledsager spiralen præcis som den universelle æteriske energi gennemsyrer alt.

Et kor fra langt væk, der langsomt kredser rundt i samme hastighed som de 2 dannende linjer, repræsenterer de andre agenter, entiteterne i dialog med hinanden.